Veedame viimasel ajal maal enamiku oma aastaringist, ja olen ikka olnud arvamusel, et maamajapidamise juurde kuuluvad ka mõned mesitarud. Millest peaksin alustama mesilaste pidamist ja kust ülepea saab mesilas-peresid ning nende pidamiseks vajalikku varustust?

“Viimasel ajal toimunud liiklusõnnetused,” lausus taristuminister Valdur Rindkere, “on märk sellest, et bensiinijaamadest võib vabalt osta kaupu, mille ostjad satuvad varsti pärast ostu sooritamist liiklusõnnetusse.”

SERGEI KRAANA

Pole vast üllatav, et keerulistel sõja-aastatel koosnes vastupanuvõitlejate tuumik sportlastest. Ka tookordsetest sportlastest esimene, Paul Keres kuulus sinna. Olla sportlane tähendabki valmisolekut esindada ja vajadusel kaitsta oma riiki.

Paavo Kivine

Meil on suvemaja kaasomandis naabriga, kes ei ela kohapeal, vaid elab alaliselt Tallinnas. Nüüd on probleem, et sellesse vanasse talumajja on vamm end sisse söönud ja niimoodi, et ühelt poolt on rikutud meie seinaosa, teiselt poolt naabri sein. Lisaks on see hallitusseen ehk majavamm tunginud ka kel...

Priidu Pärna

Vahel juhtub, et kapinurka jääb mõni toit, millele märgitud kuupäev on juba möödas. Proovisime, kui kaua on sellised piimad, vorstid ja muu veel söömiskõlblikud.Ajakirjanik Heli Raamets viis eksperimendi läbi suvel 2019, kuid saadud teadmisi tasub kõrvataha panna praegugi.

Heli Raamets